Amerikaanse Nerds - Amerikaans snoep
Lekker zoet en krokant

Nerds Amerikaans snoep

Maak kennis met deze kleine, zoetzure, krokante snoepjes in alle kleuren van de regenboog. Ze zijn handig verpakt in een doosje, zodat je ze eventueel voor later kunt bewaren. Tenminste als er wat overblijft want voor je het weet snoep je ze allemaal op.

Eerst zijn ze zuur, daarna lekker zoet

Amerikaanse Sour Patch Kids

Oef! Die zijn zuur! Geef deze snoepjes even een momentje, want na het eerste hapje worden ze vanzelf zoet. Even door de zure appel, eh… Sour Patch bijten dus. Deze snoepjes zijn niet alleen een rage bij kinderen, maar ook volwassenen die van zuur en zoet houden kunnen deze Sour Patch Kids erg waarderen.

Amerikaanse Sour patch kids - Amerikaans snoep
Amerikaans snoep, extreem lekker!

Snoep Amerikaans, snoep lekker!

De Amerikaanse snoepmarkt is er een met extremen. Extreem zoet en extreem zuur, lekker over the top en een beleving op zichzelf. Leuk om een keer zelf of met vrienden te proberen, maar helemaal leuk om cadeau te geven.

We zijn constant op zoek naar lekkere smaakjes waar we ons assortiment mee kunnen uitbreiden. Op dit moment vind je bij ons een ruim assortiment aan Jelly Bellies, Nerds, Warheads, Skittles en Sour Patch Kids. Deze Amerikaanse snoepjes komen misschien van ver, maar we bezorgen ze snel en eenvoudig bij jou thuis.

Amerikaans snoep extreem lekker en leuk voor kinderfeestjes
Amerikaanse Skittles - Amerikaans snoep
Alle kleuren van de regenboog

Skittles Amerikaanse smaken

De fruitsnoepjes van Skittles ken je natuurlijk al, maar heb je deze bijzondere smaken al geprobeerd? Aan de ene kant de Brightside met allerlei zonnige smaken en aan de andere kant de mysterieuze zoetigheid van de Darkside smaken. Welke is jouw favoriet en kies jij?

Zure snoepjes met heerlijke fruitige smaken

Warheads Amerikaans snoep

Waarom er een ontploft hoofd op de verpakking staat? Nou, probeer maar eens een doosje van deze zure snoepjes leeg te eten zonder een gek gezicht te trekken. We dagen je graag uit om deze lekker zure Warheads te proeven!

Amerikaanse Warheads - Amerikaans snoep
Amerikaanse Jelly Belly - Amerikaans snoep
De enige echte

Amerikaanse Jelly Belly Beans

Jelly Belly Beans zijn misschien wel meeste bekende snoepjes ter wereld en vinden hun oorsprong in de VS. Zacht van buiten, nog zachter van binnen. Met 50 verschillende fruitige, zoete, zure en zelfs romige smaken móet je favoriet er wel bij zitten. Vergeet ook niet onze Jelly Belly Bumble Tumblers te bekijken, want hiermee bepaal je de samenstelling van de smaken helemaal zelf.