Vul je eigen Bumble Box met jouw favoriete snoep!

De Bumble Box is perfect voor feestjes, als verrassing, mee op vakantie, op kantoor, om uit te delen of om gewoon een persoonlijk voorraadje aan te leggen. Wat de gelegenheid ook is, met one Bumble Box valt er altijd wel iets te snoepen!
Onze bestsellers

Niet alleen populair, maar ook boordevol lekkers!

Venco Bumble SnoepBox

24,99
Vul 'm met lekkers

Haribo Bumble SnoepBox

24,99
Vul 'm met lekkers

Variatie Bumble SnoepBox

24,99
Vul 'm met lekkers

Amerikaanse Bumble SnoepBox

26,99
Vul 'm met lekkers
Vul je eigen Bumble Box

Vul je box met jouw favoriete zakjes snoep!

Haribo Bumble SnoepBox

24,99
Vul 'm met lekkers

Red Band Bumble SnoepBox

21,99
Vul 'm met lekkers

Variatie Bumble SnoepBox

24,99
Vul 'm met lekkers

Venco Bumble SnoepBox

24,99
Vul 'm met lekkers

Napoleon Bumble SnoepBox

18,99
Vul 'm met lekkers

Katja Bumble SnoepBox

26,99
Vul 'm met lekkers

Amerikaanse Bumble SnoepBox

26,99
Vul 'm met lekkers

Mystery Bumble SnoepBox

24,99
Plaats in snoepmand

Klene Bumble SnoepBox

24,99
Vul 'm met lekkers

Geen enkele Bumble Box is hetzelfde, want jíj kiest wat erin gaat! Met 12 verschillende (of dezelfde, helemaal aan jou) zit er gegarandeerd voor iedereen wel een favoriet bij.

Stap 1 – Kies ‘m
We hebben verschillende variaties in onze webshop, waaronder bijvoorbeeld de Haribo of de Katja Bumble Box. Ga je voor de Variatie Box? Dan heb je keuze uit ruim 20 verschillende zakjes snoep!

Stap 2 – Vul ‘m
In de Bumble Box passen maar liefst 12 zakjes snoep, dus snoep, eh… kies verstandig!

Stap 3 – Bestel ‘m
Al jouw favorieten bij elkaar gezocht? Dan ben je klaar om te bestellen. Supereenvoudig!

Ben jij gek op Amerikaans snoep? Dan is de Bumble Box Amerikaans jouw ideale snoepkeuze. Vul hem met de lekkerste Amerikaanse snoepjes van Nerds, Warheads, Sour Patch Kids en Skittles. Onze Bumble Box Amerikaans is perfect voor feestjes, mee op vakantie, op kantoor, om uit te delen of om gewoon een persoonlijk voorraadje aan te leggen. Vul de Bumble Box Amerikaans met het snoep dat jij, je collega’s, vrienden of familie het allerlekkerst vinden. In plaats van allemaal dezelfde snoepjes, krijg jij een doos thuis met jouw persoonlijke favorieten. Lets get ready to Bumble!

Onze Bumble Box Haribo gevuld met Haribo snoep is perfect voor feestjes, mee op vakantie, op kantoor, om uit te delen of om gewoon een persoonlijk voorraadje aan te leggen.

Onze Bumble Box Katja gevuld met Katja snoep is perfect voor feestjes, mee op vakantie, op kantoor, om uit te delen of om gewoon een persoonlijk voorraadje aan te leggen.

Heb je moeite met kiezen, maar hou je wel van lekker snoep? Wil je iemand een leuk snoepcadeau geven, maar je weet niet wat? Laat dat klusje maar over aan Bumbles. Met de Bumble Box Mystery krijg je een doos vol heerlijke zakken of pakken snoep toegestuurd in een vrolijke kleurrijke verpakking. Uiteraard kiezen we wel een selectie uit de lekkerste merken zoals Haribo, Red Band, Venco, klene en Napoleon. Maar misschien doen we er ook wat Amerikaans bij. Gewoon omdat het zo lekker is. Laat je verrassen en voeg een vrolijk GRATIS kaartje bij je bestelling met een persoonlijke boodschap.

Onze Bumble Box Napoleon gevuld met Napoleon snoep is perfect voor feestjes, mee op vakantie, op kantoor, om uit te delen of om gewoon een persoonlijk voorraadje aan te leggen.

Onze Bumble Box Red Band gevuld met Red Band snoep is perfect voor feestjes, mee op vakantie, op kantoor, om uit te delen of om gewoon een persoonlijk voorraadje aan te leggen.

Onze Bumble Box Variatie met keuze uit Haribo, Red Band en Napoleon snoep is perfect voor feestjes, mee op vakantie, op kantoor, om uit te delen of om gewoon een persoonlijk voorraadje aan te leggen.

Onze Bumble Box Venco gevuld met Venco drop is perfect voor feestjes, mee op vakantie, op kantoor, om uit te delen of om gewoon een persoonlijk voorraadje aan te leggen.