Dit zijn onze mogelijkheden

Bezorgen

Levertijd
Bestel je op een werkdag voor 15:00 uur dan wordt je pakket dezelfde dag nog aangeboden bij DHL. In de meeste gevallen wordt je pakket dan de volgende werkdag bezorgd. *Bestel je in het weekend dan wordt je pakket op maandag aangeboden bij DHL.

Nederland 
Voor bestellingen tot €99,99 bedragen de verzendkosten € 4,95
Vanaf € 100,00 worden bestellingen gratis geleverd
Waddeneilanden toeslag € 9,95

Minimale bestelbedrag 
Het minimale bestelbedrag in onze online snoepwinkel bedraagt € 14,99

Bezorging en niet thuis zijn
Wanneer u niet thuis bent bij de bezorging van uw pakket probeert de bezorger het pakket bij de buren te bezorgen. Wanneer de buren niet thuis zijn of het pakket niet willen aannemen ontvangt u een briefje in de brievenbus om een nieuwe afspraak te maken. Binnen 5 werkdagen moet er een nieuwe afspraak gemaakt worden anders wordt het pakket retour gestuurd. Het pakket opnieuw opsturen zorgt voor extra kosten voor de klant.

 

Retourneren

Helaas kan Bumbles vanwege veiligheidsredenen geen voedingswaren retour nemen, ondanks dat ze niet geopend zijn. (Het recht van retour geldt wettelijk niet voor etenswaren).

Bij een klacht over een product of verkeerde levering, dien je wel altijd het product te bewaren. Wij kunnen vragen om het product terug te sturen. Non-food producten mogen natuurlijk wel geretourneerd worden binnen 14 dagen. Indien je een non-food product wil retourneren neem dan contact met ons op via vraagje@bumbles.nl. De retourkosten zijn voor je eigen rekening.

Kan ik mijn bestelling annuleren?
Heb je je bedacht en wil je je bestelling annuleren? Dat kan, laat dit zo spoedig mogelijk aan ons weten. Het kan zijn dat je bestelling al verzonden is, we kunnen de bezorging dan stopzetten. In sommige gevallen is de bezorger al onderweg met het pakket en kan je het pakket weigeren aan de deur. Het pakket zal dan retour komen. Neem je het pakket aan, dan kan je het niet meer annuleren of retour zenden. (Alleen non-food producten mogen geretourneerd worden)