Geschenken voor de zakelijke markt!

Verras je collega’s en klanten met het allerlekkerste snoepcadeau

Wil je jouw team bedanken voor hun inzet, of je klanten een smakelijk en gepersonaliseerd relatiegeschenk toesturen? Verras ze met een goedgevulde én gepersonaliseerde Bumble Tumbler of Bumble Box! Door ons brede assortiment zijn de mogelijkheden eindeloos, dus het perfecte geschenk zit er sowieso tussen. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden of neem contact met ons op via business@bumbles.nl
Gepersonaliseerd relatiegeschenk

Bumble Tumble Mix

Onze Bumble Tumblers zijn er in allerlei vrolijke designs, en vul je met 6 soorten snoep naar keuze. Om het nog persoonlijker te maken, kunnen we ervoor zorgen dat de Tumbler verzegeld wordt met een gepersonaliseerde sluitsticker en voorzien wordt van een kaartje waarop je een boodschap voor jouw medewerkers of zakelijke relatie kunt achterlaten.

Dat zorgt gegarandeerd voor een glimlach!

Bumble Tumbler zakelijk
Bumbles cadeaukaart

Bumbles cadeaukaart

Zoveel mensen, zoveel wensen. Weet je niet zeker welke snoepjes favoriet zijn bij jouw teamgenoten? Of houdt de één van zoet, en de ander juist van zuur?

Kies dan voor onze cadeaukaart. Zo laat je de ontvanger zelf een Tumbler samenstellen, en weet je zeker dat die voor 100% gevuld zal zijn met zijn of haar favoriete snoepjes!

Eigen design of bedrijfslogo

Gepersonaliseerd cadeau

Om je snoepcadeau of traktatie zo herkenbaar mogelijk te maken, kun je kiezen voor een gepersonaliseerde sluitsticker en een kaartje. Deze kunnen we bedrukken met jullie bedrijfslogo, maar ook met een anders design of bijvoorbeeld een leuke foto. Op het kaartje is er genoeg ruimte voor een leuke boodschap – zo kun je bijvoorbeeld laten weten aan welke gelegenheid de ontvanger de snoepjes te danken heeft.

Op zoek naar een gepersonaliseerd snoepcadeau, giftpakket, relatie of promotioneel geschenk? Neem contact op via business@bumbles.nl en we helpen je graag verder!

zakelijke geschenken Bumbles box
Een box vol snoep bij jullie op kantoor?

Bumble Box

Dat kan! De Bumble Box vul je met zakjes snoep naar keuze. Zo zorg je ervoor dat er voor elke collega wel een favoriet tussen zit. Perfect voor een speciale gelegenheid zoals een verjaardag, jubileum of feestdag, een kerstpakket of eindejaarsgeschenk, maar zeker ook geschikt voor teamgenoten die het gewoon lekker vinden om tussen het harde werken door te snoepen. Voeg er een persoonlijk kaartje aan toe om het feest compleet te maken!